Trk po specijalno izdanje D

Doznajte sve o stilovima uređenja doma u novom specijalnom izdanju D

Planirate preuređenje doma, ali ste u dilemi koji stil odabrati? Industrijski, skandinavski, shabby chic, boemski? I niste sigurni kako ga postići u svojem životnom prostoru? Ne brinite, redakcija subotnjeg priloga Nekretnine i magazina Dom&Dizajn pripremila je specijalno izdanje D&D-a “Izaberi stil i opremi svoj dom”. Na početku ćete pronaći test koji će vam pomoći da otprilike definirate koji bi vam stilovi odgovarali jer će vam rezultati testa ponuditi dva stila. Zatim na stranicama koje slijede proučite oba stila i odlučite koji je vaš.

Dvanaest stilova koje vam predstavljamo na više od 100 stranica su: skandinavski, retro, mediteranski, boemski, minimalistički, industrijski, klasični, rustikalni, low cost, suvremeni, shabby chic i eklektični. Uz glavne odrednice svakog stila, objašnjenja kakvim osobama odgovara i karakteristične boje donosimo vam i brz trik za postizanje svakoga od njih te raskošan shopping vodič s najboljim komadima iz domaćih trgovina.

Mislimo da ćemo vas ovoga puta oboriti s nogu, zato požurite na kioske! Specijalno izdanje magazina D&D “Izaberi stil i opremi svoj dom” na kioscima se može kupiti po cijeni od samo 14,90 kuna! Vaše dojmove i sve druge primjedbe, pohvale i prijedloge šaljite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pratite nas i na Facebooku D&D – Dom i Dizajn i na web stranici domidizajn.jutarnji.hr.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 15:43