svaki centimetar iskorišten

Sve što je željela i što joj je potrebno stalo je u samo 25 kvadrata: ‘Od kamp prikolice napravila sam sretan dom‘

 Youtube/Screenshot/ Living Big In A Tiny House

Ova zadivljujuća kuća na kotačima koja ima sve što treba, napravljena je u kombinaciji različitih arhitektonskih rješenja i miksu raznolikog dizajna. I upravo to je čini spektakularnom.

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i velikog sna nastala je ova fenomenalna kuća koja svojim izgledom oduševljava svakoga tko u nju zaviri. Na samom početku bila je to kamp prikolica, koja je uz malo truda postala pravi raj za život. Vlasnica i dizajnerica Shayea iz tvrtke ‘Shaye‘s Tiny Homes‘ od 2013. sa svojim timom projektira i gradi malene kuće za stotine zadovoljnih klijenata.

image
Youtube/Screenshot/ Living Big In A Tiny House
image
Youtube/Screenshot/ Living Big In A Tiny House
image
Youtube/Screenshot/ Living Big In A Tiny House

-Svaki projekt u koji se tim upusti shvaća se vrlo osobno, tim živi i diše usavršavajući svaki dizajn male kuće. Sve sićušne kuće dizajnirao je i izgradio naš visokokvalificirani tim graditelja sa sjedištem na Novom Zelandu - kaže Shayea koja kaže kako ova minijaturna kuća od samo 25 kvadrata zapravo ima sve potrebno za ugodan i funkcionalan život. Tu je dnevni boravak, kutak za opuštanje i igru, kupaonica s praktičnim spremištem i kuhinja, prenosi Kurir.

Koncipirana je tako da se u prizemlju nalazi dnevni boravak, kuhinja, toalet i terasa, dok stepenice vode na galeriju gdje su smještene spavaća i dječja soba. Koliko je prostor dobro iskorišten govori i činjenica da se na krovu nalazi vrt pun cvijeća, prava mala oaza koja cijeloj kući daje još zanimljiviji izgled.

- Ovo je dokaz da i mali prostori mogu biti potpuno funkcionalni samo ako su iskorišteni na pravi način. A to se itekako može - dodaje Shayea.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 17:04