Specijalno izdanje magazina D

Požurite na kioske po svoj primjerak

Od središnje Hrvatske pa sve do Istre i Dalmacije izdvojili smo 30 fantastičnih rezidencija koje predstavljamo na 220 stranica!

Luksuzna rezidencija mediteranskog stila u Dalmaciji, istarska vila u provansalskom stilu, ladanjski ljetnikovac iz 15. stoljeća pokraj Dubrovnika, arhitektonski senzacionalan kompleks vila u Primoštenu, prostrana kuća u Zagrebu koju je proslavio ni više, ni manje nego Richard Gere, drvena vikendica uz rijeku Mrežnicu… To su samo neke od predivnih kuća, vila i ljetnikovaca koje predstavljamo u specijalnom izdanju D&D-a, vašeg omiljenog magazina za uređenje doma u ovom dijelu Europe, pod nazivom Najljepše kuće za odmor u Hrvatskoj.

Od središnje Hrvatske pa sve do Istre i Dalmacije izdvojili smo 30 fantastičnih rezidencija koje predstavljamo na 220 stranica! Predivne kuće, vile i ljetnikovci oduševit će vas eksterijerom i interijerom, ali i svojim raznovrsnim sadržajima kojima gostima omogućuju da godišnji odmor učine antistresnom terapijom koju nikad neće zaboraviti. Svaka je jedinstvena i iznimno atraktivna: od luksuznih, minimalističkih i suvremenih do rustikalnih, koloritnih i romantičnih.

Specijalno izdanje magazina D&D, koji u ovom obliku dolazi s najvećim brojem stranica koji se trenutačno može pronaći na tržištu, na kioscima je još kratko, a stoji 14,90 kuna. Ovo je drugo specijalno izdanje interijerske tematike koju redakcija subotnjeg priloga Nekretnine i magazina D&D izdaje, a trudili smo se da bude jednako raskošno, bogato, sadržajno, slikovito i zabavno kao prvo. Nadamo se da smo odradili dobar posao i da ćete biti zadovoljni. Svoje komentare, pohvale i pokude šaljite nam na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Facebook stranicu.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 21:49