OSVJEŽENJE SALONA

Na šišanje sada možete u stilu prave holivudske dive zahvaljujući ovom interijeru

 BOJAN ZIBAR

Zagrebački walk in frizerski salon Vikler i ruž otvorio je svoja vrata u potpuno preuređenom interijeru, koji spaja eleganciju starog Hollywooda s modernim elementima. Dizajn prostora odaje počast nezaboravnim filmskim divama kao što su Marilyn Monroe i Audrey Hepburn koje su uvijek imale savršene frizure, no vlasnica salona Arijana Barić naglašava da je cilj bio stvoriti osjećaj glamura za svaku ženu.

image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR

- Ovim preuređenjem željela sam našim klijenticama ponuditi poseban interijer u kojem se mogu osjećati kao prave zvijezde. Svaki detalj u prostoru pažljivo je osmišljen kako bi prenio željenu atmosferu. Uđite bez naručivanja i izađite s frizurom dostojnom crvenog tepiha. Ovdje uvijek imate glavnu ulogu - ispričala je Arijana.

Dizajnerica interijera Snješka Kožul iz studija Papillon savršeno je realizirala ideju Arijane Barić te povezala estetiku starog Hollywooda s modernim potrebama klijenata. Čekaonica, s crvenim foteljama i pažljivo odabranim detaljima, poziva klijentice da se opuste i uživaju u trenutku.

image
BOJAN ZIBAR
image
BOJAN ZIBAR

Interijer se temelji na sofisticiranoj paleti boja, sivoj, crnoj, bijeloj i crvenoj, koje u kombinaciji stvaraju elegantan i luksuzan ambijent, no istovremeno pružaju toplinu. Crna i bijela u prostoru daju profinjenost i čistoću, dok crveni detalji unose energiju i odvažnost.

Svjetlosni elementi prostoru daju glamurozan sjaj, nalik na onaj s filmskih setova. Tapete s likovima iz kultnih filmova donose dozu nostalgije i romantike, stvarajući osjećaj intime i elegancije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 10:55