ELEGANCIJA NA PLAŽI

Hrvatska Aqua lansirala dizajn svojih Startasica

HRVATSKA „AQUA“ LANSIRALA DIZAJN SVOJIH STARTASICA I KOLEKCIJU ZA LJETO 2019.

Poznati hrvatski ljetni lifestlye brend Aqua lansirao je elegantnu liniju STARTAS tenisica koje je dizajnirala Alica Pancer. Startasice iz Aquae dolaze u tamnoj nautičko-plavoj, nezaobilaznoj bijeloj ljetnoj boji te prepoznatljivom prugastom uzorku.

Koloristički su naglašene koraljno-crvenim džonom i odlična su baza za ležerni i svevremenski morski stil koji jednako pristaje odraslima kao i dječjem uzrastu. Suradnja Aquae i Startasa bila je logičan izbor za Aquau koja njeguje kvalitetnu izradu i materijale, a Startasice se tradicionalno izrađuju u Vukovaru od 100% prirodnih materijala. Naime, promjenom vlasničke strukture u 2018. godini, novi vlasnik brenda Aqua postala je tvrtka UJE koju vodi Leopold Botteri. On je pokrenuo osnaživanje Aquae kroz širu suradnju s hrvatskim dizajnerima.

Alica Pancer za bogatu je kolekciju Aqua dizajnirala i značajan dio novih proizvoda – od nove putne kolekcije torbi, novih kupaćih gaća za muškarce, boca za vodu, platnenih torbi, ručnika za plažu i narukvice. Aleksandra Dojčinović potpisuje specijalnu žensku kolekciju za plažu „Aqua by Alex“ i redizajn Aqua Maritime linije. A studio Mireldy razvio je novi motiv za proizvode dječje kolekcije – lik „bebe sredozemne medvjedice“, tema na osnovu koje je Aqua objavila i slikovnicu „Adriana se vratila“. Tekst slikovnice potpisuje renomirana hrvatska književnica Olja Savičević Ivančević, a ilustracije Imelda Ramović.

- Za Aqua sezonu 2019. radila sam parcijalni rebrending. Naime, Aqua je konzistentan brend svevremenske estetike i nije ga bilo potrebe radikalno mijenjati, već samo nadograđivati. U kontrastu s temeljnim bojama brenda (nautičko plave i bijele) dodana je mint zelena boja koja unosi rafiniranu suvremenost u klasičan Aqua Maritime izgled, a primjenjena je na čitavoj novoj kolekciji odjevnih predmeta i opreme za plažu. Stilizirano jedro nov je i elegantan element brenda, izvezen kao ablem na liniji kupaćih gaća za muškarce i na polo majicama - objasnila je dizajnerica Alica Pancer.

Novi Aqua dizajn omogućuje usklađivanje s jednostavnim t-shirtom ili ležernom košuljom, koje ne moraju biti nošene isključivo na plažu. Novitet ove kolekcije su i neizbježne klasične muške košulje, ženske košulje za plažu, kratke hlače i bermude, izrađene od pamuka ili lana. Kolekcija se sastoji od kvalitetnih materijala i fino izrađenim detaljima, a dizajn je napravljen da traje, što je i osnovna premisa brenda.

Prepoznatljivi Aqua ljetni asortiman nalazi se na premium ljetnim destinacijama diljem Jadranske obale, a među najnovijama je flagship trgovima na splitskoj Pjaci, dok se on-line shop najavljuje za jesen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 00:37