Različiti stilovi s istom porukom

Dva ženstvena interijera

Prekrasne ženske oaze koje odišu elegancijom i stilom

Udobne tkanine, svježe cvijeće, elegantna rasvjetna tijela i lijepi dekorativni elementi samo su neki od nezaobilaznih detalja koje možete pronaći u svakom ženstvenom domu. Dva interijera u koja vas vodimo uređena su za malde poslovne žene i iako su potpuno različiti, u svakom od njih vrlo su jasno definirane ženstvenost i elegancija. Ovi interijeri pravi su primjer kako nije važno koliko kvadrata imate na raspolaganju kako biste lijepo uredili svoj dom.

Prvi interijer uredila je dizajnerica Polina Kazakova. Svijetle i prozračne boje, nježne tekstue i jako puno dnevnog svjetla stvorili su prekrasnu žensku oazu koja odiše elegancijom i stilom. Udobna dnevna soba uređena je u bijeloj boji s zlatnim i srebrnim detaljima, a spavaća soba s iznimno visokim stropovima udobna je oaza u kojoj bi se svatko volio probuditi.

Drugi interijer uredio je dizajner Paul Meuh, koji je bojama i minimalističkim stilom uređenja vrlo vješto kombinirao želje svoje klijentice. Neutralna podloga bila je odličan izbor kako bi se istaknuli pojedini elementi namještaja u jarkim bojama. Rezultat je vrlo moderan interijer nadahnut skandinavskim stilom. Zavirite i javite nam kako vam se sviđa.

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 10:41