Udobni jastuci za vašeg kućnog ljubimca

Jastuci s potpisom poznatog dizajnera Zigmana

I četveronožni prijatelji vole udobne i lijepe stvari koje će im omogućiti bezbrižnu igru ili kvalitetan odmor.

Svi vi koji imate kućne ljubimce jako dobro znate da i oni vole udobne i lijepe stvari. Zbog toga ne propustite upoznati se sa sjajnim jastucima za pse s potpisom poznatog hrvatskog dizajnera Zigmana. Jastuci se zovu Lay-Z-Dog, a vašem četveronožnom ljubimcu omogućuju da se na kraju napornog dana dobro i kvalitetno odmori.

Jastuci su prostrani, a njihov materijal u kratkom vremenu preuzima toplinu vašeg ljubimca. Ovi jastuci dostupni su u tri veličine, a obrada materijala je u mat ili polumat izvedbi. Zigman nije zaboravio ni na one koji imaju mačke kao ljubimce pa je i za njih dizajnirao jastuke nazvane Lazy-Z-Kitty. Jastuci su dostupni u jednoj veličini s printom ili bez njega, a obrada materijala također je u mat ili polumat izvedbi.

Inače, svi Zigman Lay-Z proizvodi dodatno su zaštićeni čičak-trakom i velikim patent-zatvaračem, a korišteni materijali testirani su kod CTL-a® i ne sadrže nikakve štetne tvari i bojila. Jamstvo na sve proizvode je 24 mjeseca, uz pridržavanje uputa iz jamstvenog lista. Dostava na kućnu adresu je besplatna (vrijedi za područje Hrvatske). Ove proizvode možete naručiti u showroomu Konceptus Kreatora u Zagrebu, Hruševečka 5, uz najavu na broj: 099 407 84 39, ili e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 21:02