VESTABOARD

Svestrani zaslon za poruke u retro stilu nadmašuje bilo koji pametni zaslon

 Vestaboard
Sa 6 redaka koji sadrže po 22 znaka, s ukupnim brojem poruka od 132 znaka, Vestaboard se povezuje s vašim pametnim telefonom

Ova stoljetna tehnologija dobila je veliku nadogradnju, a slavne osobe poput Drakea i Jennifer Garner koriste ih u svojim domovima, a tvrtke poput Googlea i Netflixa usvajaju zadivljujući sustav prikaza poruka u svojim uredima, prenosi Yanko design.

Ima nešto ‘dosadno‘ u digitalnim ekranima. Oni su vrlo slični Supermanu - pretjerano sposobni, nepobjedivi i bez prave misterije. Ni u jednom svemiru Superman nikada nije gubitnik. Ako vas digitalni ekrani više ne uzbuđuju, niste sami. Dizajniran da bude Batman za digitalne ekrane, Vestaboard je divno moderan dok crpi inspiraciju iz prošlosti, i obavijen je osjećajem mistične hirovitosti.

image
Vestaboard
image
Vestaboard

Ploča koristi 8.448 lijepo ispisanih, precizno projektiranih podijeljenih preklopa za prikaz teksta i boja, dajući vam mnogo zanimljiviju staru školu koja je alternativu vašem digitalnom zaslonu. Sa 6 redaka koji sadrže po 22 znaka, s ukupnim brojem poruka od 132 znaka, Vestaboard se povezuje s vašim pametnim telefonom kako bi prikazao sve što možete zamisliti i uključuje opcijske značajke za obavijesti i informacije iz više od 250 izvora. Treperenje Vestaboarda je zanimljivo i uzbudljivo za gledanje… i za razliku od digitalnih zaslona, gledanje u ovu ploču nikad nije zamorno!

image
Vestaboard

Vestaboard dodaje prekrasan dio dinamike svakoj prostoriji, bilo da je kod kuće, u uredu ili u prodajnom prostoru. Kod kuće, obitelji koriste Vestaboard za dobrodošlicu gostima, proslavu prigoda, postavljanje dnevnog jelovnika ili općenito održavanje obitelji organiziranom i sinkroniziranom. Parovi i prijatelji se jako zabavljaju razmjenjujući svoje najbolje dosjetke. U poslovnim prostorima Vestaboard može funkcionirati kao dinamični jelovnik, oglasna ploča ili instalacija koja privlači pozornost prolaznika ili pozdravlja važne kupce.

image
Vestaboard
image
Vestaboard

Besplatna mobilna/web aplikacija omogućuje vam upravljanje pločom upisivanjem citata ili poruka ili čak korištenjem vizualnog uređivača za stvaranje dizajna na vašem Vestaboardu s preklopima u boji. Također se možete odlučiti za Vestaboard+, plaćenu pretplatničku uslugu koja vam omogućuje povezivanje vašeg Vestaboarda s više kanala za vijesti, tečajeve dionica, cijene kriptovaluta (ako vas to još zanima), sportske rezultate i još mnogo toga. Također ga možete sinkronizirati sa svojim kalendarom za prikaz nadolazećih događaja ili sa Spotifyjem, Apple Musicom ili Sonosom za prikaz naslova i izvođača pjesme koja se trenutno reproducira.

image
Vestaboard

Dobitnik nagrade Red Dot Design Award, dolazi u crnoj ili bijeloj boji, s odgovarajućim pojedinačnim bitovima (moduli s podijeljenim preklopima). Svaki Bit je rigorozno testiran u milijunima ciklusa kako bi došao do točno pravog znaka u pravo vrijeme, a može se čak i pojedinačno zamijeniti, ako nešto pođe po zlu. Cijeli analogni zaslon proizveden je od najkvalitetnijih materijala i komponenti, a dizajnirali su ga ljudi iz Bould Designa, koji su također radili s Nest, Roku, Eero i GoPro. Vestaboard se isporučuje s vlastitom aplikacijom koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om, a može se koristiti i kao web aplikacija s prijenosnog ili stolnog računala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 00:27