Brodska jedra

SunSquare

Inovativna zaštita od sunca

Tvrtka SunSquare osmislila je karakterističan sustav zaštite od sunca koji, osim same zaštite, ostvaruje i vrijednu estetsku funkciju za prostor u kojem se nalazi.

Sustav se po svojoj osnovnoj konstrukciji i arhitektonskoj izvedbi oslanja na princip brodskih jedara tvoreći tako efekt kretanja (jedrenja). SunSquare sistem u Hrvatskoj zastupa arhitektonski ured SEND. – Željeli smo napraviti svojevrstan odmak, zato smo odlučili u svoju uslugu uvrstiti vrhunski proizvod koji ujedno podiže razinu estetske vrijednosti prostora u kojem se nalazi. Često arhitektonski elementi šalju poruku koja nadilazi njihovu samu funkciju, a upravo to se želi postići i jedrima za zaštitu od sunca – rekao je Davor Senečić, direktor arhitektonskog ureda SEND. SunSquare zaštita od sunca se zbog svog neobičnog estetskog rješenja lako uklapa u svaki ambijent i podneblje.

– Mediteransku atmosferu podržava, a kontinentalnu obogaćuje i uzdiže. Namijenjen je za svaki prostor i lako se primjenjuje na javne i turističke objekte, ali i na manje građevine poput obiteljskih kuća – ističe Senečić. Više informacija potražite na na www.send-arch.com

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 00:03