Sara Renar u Croatian Design Superstoreu

Divna atmosfera na intimnom nastupu

U subotu je po prvi puta nastupila mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar, talentirana dobitnica Porinove nagrade za najbolju žensku vokalnu izvedbu 2015. u Croatian Design Superstore Caféu, gdje je

Divnu atmosferu na intimnom nastupu Sare Renar u Croatian Design Superstore Caféu činila je inspirativna kombinacija mladih zagrebačkih kreativaca i domišljato spravljenih koktela koje je Franckov barista pripremao posebno za ovu prigodu, uz uigrani tim koji se pobrinuo da im se gosti zaista osjećaju dobrodošlo.

Kreativne ljubitelje Franckovih napitaka čekali su i pokloni iznenađenja uz hashtag #volimfranck i oznaku @franck_hrvatska na natječaju preko Instagrama.

U multifunkcionalnom dizajnerskom centru planiraju se brojni zanimljivi događaji i programske aktivnosti vezani uz promociju hrvatskog dizajna i dizajnera te ostalih kreativaca. Croatian Design Superstore također djeluje kao studio za grafički dizajn, dok kao stalni izložbeno-prodajni prostor nudi široki asortiman domaćih dizajnerskih proizvoda, koji se mogu pronaći i online.

Pratite sve najave i novosti na Facebook stranici Croatian Design Superstorea ovdje!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 15:25