Pametno i povoljno

Reese Witherspoon ima pametno rješenje za vaš problem skladištenja ispod umivaonika

 INSTAGRAM/@REESE WITHERSPOON//
Plutajući umivaonici su super elegantni i mogu dodati moderan štih svakoj kupaonici

Međutim, ova vrsta umivaonika ima jedan problem: nema ugrađena spremišta ispod. Naravno, to nije problem ako vaša kupaonica ima nekoliko ormara i sustava polica. Ali što učiniti ako je plutajući umivaonik na popisu stvari koje morate imati u kupaonici uz više prostora za pohranu? Reese Witherspoon, kraljica Instagrama, ima rješenje.

Witherspoon je objavila sliku na svom Instagram i isprva je bilo teško vidjeti dalje od malog stvorenja u njezinoj kapuljači.

Ali ako bolje pogledate, njezino rješenje za pohranu ispod umivaonika je očito. Postavila je plutajuću policu ispod svog plutajućeg umivaonika, stvarajući tako savršeni plutajući duo koji rješava mnoge kupaonske probleme s pohranom stvari u kupaonici.

Ovo rješenje osim što je jednostavno, praktično je i povoljno. Za ugradnju plutajuće police ispod kupaonskog umivaonika montiranog na zid potreban je jedan komad drva izrezan na ispravnu veličinu i nekoliko nosača na svakom kraju.

Instalacija postaje malo kompliciranija kada se radi o zidovima s pločicama, pa ako je to slučaj u vašoj kupaonici, možda biste trebali pozvati stručnjaka kako biste bili sigurni da vam pločice neće popucati.

Možete čak kupiti i gotov komplet s plutajućom policom kako biste pojednostavili postupak. Samo pripazite da polica nije šira od vašeg umivaonika, inače ćete se morati nositi s natučenim potkoljenicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 13:43