Stilski usklađeno i u trendu

Pinky Kiky, sve što trebate za najljepšu dječju sobu

 

Domaći brend Pinky Kiky ima proizvode koji će sobe vaših najmlađih pretvoriti u čaroban, bajkoviti svijet u kojem će se osjećati ugodno, radosno i - magično. Baš onako kako bi se svako dijete trebalo osjećati.

Pinky Kiky dizajnira i proizvodi kompletan dekorativni asortiman za opremanje dječjih interijera: police, kućice, svjetiljke, posteljine, vješalice, ogledala, zidne dekoracije itd., a proizvodi koji definitivno privlače pažnju su kutije za igračke na kotačima, koje po želji mogu biti i personalizirane, zatim zidne svjetiljke u raznim oblicima, poput oblaka, zvijezde, leptira, mjeseca, balona, ptičice...i police, koje također mogu biti personalizirane i izrađene u bojama i oblicima za vašeg dječaka ili djevojčicu.

Ovaj brend je 100% made in Croatia, a nudi police, kućice, svjetiljke, posteljine, vješalice, ogledala, zidne dekoracije, kutije...

- Ideja je na jednom mjestu ponuditi sve što je potrebno, i to prije svega elegantnog dizajna te stilski usklađeno i u trendu. Fleksibilnost dizajna i mogućnost personalizacije te sudjelovanja klijenta u izboru boja i dimenzija prepoznalo je već veoma mnogo roditelja širom Europe, što me čini neopisivo sretnom i zbog čega se bavim ovim poslom i dalje s velikom strašću, svaki dan imam nove ideje i veselim se baš svakoj vlastitoj realizaciji kao malo dijete - kaže vlasnica brenda Sandra Kosović.

Veliki aduti su fleksibilnost dizajna i personalizacija

Što sve nudi ovaj divni hrvatski brend pogledajte na stranici www.pinkykiky.com, Instagram stranici pinky_kiky te Facebooku Pinky Kiky.

Više o svemu potražite na www.pinkykiky.com, Instagram stranici @pinky_kiky te Facebooku Pinky Kiky.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 08:46