Po vašem ukusu 

NOVI MATERIJALI: Geberit gumbi za ispiranje u mjedenom, crvenom zlatu ili crnom kromu

 Ben Huggler ©
Trend usmjeren individualizaciji također sa sobom donosi sve veće zahtjeve za dizajnerskim opcijama u kupaonici koje su, što je moguće raznovrsnije. Često se radi o nijansama koje moraju biti savršeno usklađene. Tipke za aktiviranje ispiranja u novom, modernom ruhu mogu napraviti malu, ali značajnu promjenu u vašoj kupaonici.

Nove izvedbe Geberit tipki za aktiviranje Sigma21 i Sigma50. Novi materijali: Gumbi za ispiranje u mjedenom, crvenom zlatu ili crnom kromu daju tipki za aktiviranje posebno elegantan izgled.

Od 1. travnja na raspolaganju je nova ponuda visokokvalitetnih materijala za popularnu tipku Geberit Sigma50 i nedavno predstavljenu Geberit Sigma21, što znači obilje mogućnosti za kombiniranje izgleda tipke za aktiviranje.

Ben Huggler ©

Pravi ton Tipka za aktiviranje dobiva svoj nepogrešiv izgled izborom zakrivljenih gumba za ispiranje (na Sigma50) ili karakterističnih okruglih prstenova (Sigma21). Popularne metalne boje, crveno zlato, mjedi i crni krom, novi su dodaci koji se savršeno uklapaju u niz kupaonskih okruženja. Sve tri boje obložene su staklokeramičkim slojem koji štiti površine od oštećenja.

Od prirodnih do industrijskih Pokrovna ploča tipki dostupna je u verziji u betonu, kamenu škriljevcu i orahu. Ne morate biti ljubitelj shabby chica za odabir verzije u betonu - svijetlo siva nijansa savršeno odgovara raznim zidovima i pločicama. Isto se odnosi na prirodne materijale „Mustang Slate“ (kamen brazilski škriljac) i orah, čije jedinstvene šare - svaka pokrovna ploča je jedinstvena - izgledaju hrapavo, odnosno zemljano i toplo.

Usput, jeste li znali da se naše tipke za aktiviranje mogu kombinirati i s Geberit DuoFresh modulom za uklanjanje neugodnih mirisa iz WC školjke? To osigurava svježinu u kupaonici u svakom trenutku, uz to imate mogućnost ugradnje noćnog svjetla za orijentaciju ispod tipke te umetka za ubacivanje stikova za dezinfekciju.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

O Geberitu

Globalno prisutna Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj, vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona u Europi i 6 na drugim kontinetima. S više od 12.000 zaposlenika u više od 50 zemalja, Geberit je u 2019. godini ostvario neto promet od 3,1 milijarde CHF. Dionice tvrtke Geberit kotiraju na švicarskoj burzi SIX Swiss Exchange i uključene su u švicarski burzovni indeks SMI (Swiss Market Index).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 17:29