Mala crna haljina

Nova kolekcija brenda Mustra

Little Black Dress je haljina u kojoj se svaka žena može osjećati posebno. Dolazi u jednoj veličini

Poznati hrvatski brend Mustra ovaj mjesec slavi četvrtu godinu postojanja te su iz tog razloga odlučili napraviti nešto drugačije od dosadašnjih proizvoda na koje su njihovi kupci navikli.

Mustra Little Black Dress je haljina u kojoj se svaka žena, cura, majka može osjećati posebno. Dolazi u jednoj veličini te u crnoj boji. Sastav haljine je 95% pamuk i 5% elastan. Kao i svaki put, tu su nezaobilazni motivi brenda Mustra kojima već dugo uljepšavaju svojim kupcima dane. “Nemoš falit”, “bokun sriće”, “dođe mi da sama sebe napustim”, “vruća roba” samo su neki od motiva koji će vas sasvim sigurno nasmijati i raznježiti.

Inače, ovaj domaći brend osnovale su tri temepramentne Dalmatinke - Romana Jelinčić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković. Sve je krenula sa ženskim bijelim majicama, a sada imaju i muške te ženske kratke u crnoj boji, “Longline” majice, tunike i haljine sa skrivenim džepovima te za zimu majice s dugim rukavima za žene i muškarce. Ono što je zajednički nazivnik svim tim odjevnim predmetima jest da odišu pozitivom koja osvaja na prvu.

Stoga ne čudi da su njihovi drugačiji odjevni predmeti s otkačenim slikama i potpisima osvojili cijelu zemlju, ali i regiju.

-U proizvodnju tih majica bacile smo se onako kako Dalmatinci uče djecu plivati – hrabro i to na glavu. Htjele smo imati svoj autorski proizvod od početka do kraja i proizvodnja je bila jedini način da to i dobijemo – pričaju nam svestrane kreativke i dodaju kako su ilustracije, fotografije i tekstovi na njihovim proizvodima, njihov autorski rad. Inspiraciju za rad, ističu, pronalaze baš u svemu: ljubavi, zezanju, druženjima, sjećanjima iz djetinjstva, ostvarenim i neostvarenim željama, prijateljstvu, sjeti... Ukratko, u svakoj životnoj emociji ili događaju.

Svi koji žele vidjeti ponudu brenda Mustra mogu to učiniti na njihovom Facebooku @mustra.com.hr, a možete ih kontaktirati i putem maila: mustra3 @yahoo.com.hr.

Foto: Ivana Pamuković

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 17:37