Fantastično!

Kako je svoju blijedu kuhinju pretvorila u ružičasti raj za 30 eura u nekoliko sekundi

 TIKTOK /@VALERIE_SANDERS/

Spremate se za renoviranje kuhinje ili ste jednostavno samo željni promjene koja će ‘osvježiti‘ izgled vašeg kuhinjskog prostora? Ako je vaš odgovor ‘da‘, nalazite se na pravom mjestu.

Prije nego što počnete s renoviranjem kuhinje, najvažnije je da pronađete inspiracije kako biste donijeli najbolju odluku. Ako volite ružičastu boju videozapis u nastavku mogao bi vam uvelike pomoći.

Kada je riječ o obnovi vašeg doma, renoviranje kuhinje može biti velika investicija. Međutim, danas uz društvene mreže i videozapise kreativaca to ne mora biti tako. Upravo smo jedan takav primjer pronašli na popularnoj platformi TikTok, gdje je kreativna Britanka Valerie Sanders, @valerie_sanders, objavila videozapis koji pokazuje kako je uz vrlo malo truda transformirala svoju blijedu kuhinju i to u nekoliko minuta zahvaljujući ljepljivim pločicama.

@valerie_sanders Am I crazy or does this look good? Decorating it in the next video! #kitchenmakeover #homedecor #amazonfinds ♬ WAIT FOR SUMMER - G I Z Z I

Na Amazonu je pronašla svoje ružičaste vinil pločice koje možete zalijepiti na kuhinjski ili kupaonski zid, a dolaze u dimenziji 25 x 25 cm u paketu od 10 komada za £24,99 (cca. 30 eura). Naljepnice su kvadratnog oblika i spremne za nanošenje na bilo koju čistu i glatku površinu. Samo ih ogulite i zalijepite. Jednostavno se nanose i uklanjaju, a osim na zidove možete ih zalijepiti na vrata, ladice ili bilo koju drugu glatku površinu.

Osim toga, preurediti ili nadograditi možete svoj prostor primjenom ovih pločica i u nekim drugim uzorcima, stilovima i bojama. Možete kombinirati različite dizajne kako biste stvorili jedinstvenu atmosferu. Prikladne su za gotovo sve materijale od keramike, drva i stakla do porculana i kamena. Što je najbolje, možete ih ukloniti bez oštećenja površine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 14:55