OBJEKT ŽUDNJE

Dizajnerski pokloni za Valentinovo

Evo genijalnih prijedloga za Dan zaljubljenih, čija se cijena kreće od 50 do 120 kuna, a šalju ljubavnu poruku na simpatično nekonvencionalan način. Fantastična kolekcija domaće tvrtke Poppy’s Happy Place.

Kako odabrati originalan dar s dizajnerskim potpisom za Valentinovo, a da pritom ne bankrotirate? Odgovor nudi domaća tvrtka za uređenje doma Poppy’s Happy Place, čiji je tim osmislio neobičnu kolekciju poklona za Dan zaljubljenih. Riječ je o setovima čaša i uokvirenih zidnih ilustracija hrvatske dizajnerice Hane Vrce, čija se cijena kreće od 50 do 120 kuna, a šalju ljubavnu poruku na simpatično nekonvencionalan način.

- Inače nismo skloni pretjerano filozofirati, ali izreku našeg omiljenog filozofa Bertranda Russella: “To fear love is to fear life, and those who fear life are already 3-parts dead” vrijedi upamtiti. Zato smo je otisnuli na čašu koja ide u paru s onom na kojoj je ilustracija srca ovijenog cvijećem - kaže Davor Borojević, voditelj tima Poppy’s Happy Place.

Ako više volite lijepu književnost, tu je čaša sa stihom iz zbirke “100 soneta o ljubavi” Pabla Nerude: “I love You as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul”. Uz nju u setu ide čaša s ilustracijom rebara ovijenih cvijećem iznad koje je natpis fight.

Čašu s ilustracijom srca i rebara moguće je po želji kombinirati s čašom na kojoj je jedna od dvije navedene poruke. Za one koji ljubav žele izraziti direktno, u Poppy’s Happy Place su osmislili set od tri čaše neobičnog oblika na kojima je u medaljonu otisnuta ilustracija srca s natpisom love. Za one koji se pak vole od rane mladosti, tu je ilustracija Sweetheart sa simpatičnom porukom Life is a beautiful mess.

Sve ilustracije dolaze u tri veličine okvira, a manje se, osim na zid, mogu staviti i na stol. Pozadina većih može poslužiti kao odlično mjesto za skrivanje ljubavnog pisma ili čestitke jer dolaze zapakirane u kartonskoj kutiji.

Svi Poppy’s Happy Place proizvodi mogu se kupiti na: Poppy’s Happy Place.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 21:07