DELTA tuš - doživljaj tropske kiše

Svakodnevno tuširanje kao maksimalni užitak

Malo tko se od nas ne sjeća djetinstva te užitka ugodne tople kiše u ljetnim sparinama… Na tragu tih nezaboravnih trenutaka nastao je sjajan DELTA tuš sistem doživljaja tropske kiše, koji u Hrvatskoj možete kupiti u tvrtki Pipa.

Disk promjera 250 mm

Kombinacija je to tuš glave tropske kiše te masažnog ručnog tuša s usponskom tuš konzolom prilagodljivom svakom uzrastu. Tuš glava tropske kiše zapravo je disk promjera 250 mm napravljen od poliranog čelika visokog sjaja najveće kakvoće i opremljen sa 168 kišnih mlaznica koje ispuštaju blage kapi vode na vaše tjeme i tijelo. Posebna vrijednost ovog tuša je masažni ručni tuš koji vam pruža mogućnost odabira čak pet različitih masažnih mlazeva vode, od ugodnog impulsnog mlaza koji potiče rad limfe do šumećeg slapa koji vas tetoši svojim bogatstvom mjehurića.

Ušteda vode 50 posto

Uz sve ove prednosti, tu je i usponska tuš konzola koja se može prilagoditi po visini pa nije problem ako su ukućani – korisnici različitih uzrasta. Sve to upotpunjeno je najnovijom švicarskom tehnologijom uštede vode i energije od preko 50 posto u odnosu na klasične ručne tuševe i tuš glave. DELTA tuš doživljaja ima standardne vodovodne priključke od 1/2″ te se može kombinirati sa svim postojećim slavinama-miješalicama za kadu ili tuš. Više informacija potražite na pipa.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 00:57