NAGRADNI NATJEČAJ

D&D i Zimsko kuhano vino pozivaju vas da se uključite u nagradni natječaj!

Najljepše doba godine je stiglo, a s njim i vrijeme druženja i darivanja. Složit ćete se - nema ničega ljepšeg od druženja s dragim vam ljudima uz čašicu finog kuhanog vina. Stoga smo za vas u suradnji sa Zimskim kuhanim vinom organizirali nagradni natječaj.

Nagradni se natječaj održava u razdoblju od 12. do 16. prosinca u 16 sati. na našoj Facebook stranici.

Na zidu D&D Facebook stranice bit će postavljen nagradni zadatak u obliku objave s naznakom ‘#zimskokuhano’ . Zadatak sudionika je u komentaru na objavu postaviti fotografiju svoje omiljene šalice iz koje će piti Zimsko kuhano vino.

Svakog dana natječaja autor najkreativnije fotografije dana po izboru stručnog žirija osvaja jedno pakiranje Zimskog kuhanog vina. Po jedna najkreativnija fotografija svakog pojedinog dana natječaja ulazi u izbor za najkreativniju fotografiju tjedna, čiji autor osvaja dodatna dva pakiranja Zimskog kuhanog vina i brendiranu šalicu Zimskog kuhanog vina.

Zimsko kuhano vino jedinstveni je hrvatski proizvod koji nudi kvalitetno crno i bijelo kuhano vino, odnosno crni cabernet sauvignon te bijeli chardonnay. Riječ je o okrepljujućem napitku uz koji se nećete samo ugrijati nego i uživati u svakom gutljaju.

Osim po kvaliteti, brend je prepoznatljiv i u ambalaži koja je nositelj nagrade Red Dot za dizajn ambalaže 2015. godine te upotpunjuje cjelokupni doživljaj ispijanja kuhanog vina i druženja uz tople zimske arome. Ambalažu je dizajnirala Romana Kajp.


Pročitaj pravila nagradnog natječaja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 21:23