Cool tanjuri za ljepši ručak

Hybrid reflektira proizvodnju kineskog i europskog porculana obogaćenog zapadnom i istočnom bogatom estetikom

Važno je što jedeš, ali je isto tako važno iz čega jedeš. Da, da. Možda to prije i nije bilo toliko bitno, ali korisnici su s godinama postavili ljestvicu puno više tako da sada svaka tvrtka koja drži do sebe zna da itekako mora voditi računa o izgledu posuđa i općenito dizajna stvari za kuhinju. Mi vam danas predstavljamo… Hybrid! Hybrid tanjure! Nama su jako fora i rado bismo jeli iz njih. Čak i poriluk, što ne volimo baš.

Kakvi su to uopće tanjuri? Hybrid tanjuri reflektiraju proizvodnju kineskog i europskog porculana i njezino stoljetno obogaćivanje zapadnom i istočnom estetikom. Svaki ručno obrađeni komad ima dekoraciju prerezanu napola, što tvori hibrid koji prikazuje teme i scene određenog kulturnog kruga.

Riječ je o posebnoj vrsti porculana koja je poznata po visokoj razini bjeline i čvrstoće. Hybrid je zanimljiv spoj suvremene forme i simbola kompleksne prošlosti.

Dizajn potpisuje Ctrlzak, a postoji plitki i duboki tanjur Hybrid i tanjur za voće Hybrid. Cijena im se kreće ovisno o tipu od 245 do 422 kuna, a kod nas ih možete kupiti u Dizajnholiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 16:40