hrvatski start-up Baggizmo

Baggizmo Wiseward, prvi hrvatski pametni novčanik

Krenuo u osvajanje temeljne investicije na Kickstarteru

Popularni hrvatski start-up Baggizmo 13. lipnja krenuo je u drugu kampanju na Kickstarteru kojom ovaj put lansira tehnološki proizvod – pametni novčanik Baggizmo Wiseward. Njegova osnovna funkcija je povećanje sigurnosti kreditnih kartica i zaštite osobnih dokumenata u za to posebno dizajniranom novčaniku putem integrirane tehnologije. Ona je u cijelosti razvijena u Hrvatskoj od strane Baggizmo tima pod vodstvom Ladislava Jurića.

via GIPHY

Rezultat tog rada je da proizvod posjeduje senzore i elektroniku kakvih se konkurencija nije usudila razviti. Zahvaljujući „pametnim“ funkcionalnostima Baggizmo Wisewarda, u potpunosti je onemogućeno danas sveprisutno ilegalno sakupljanje i krađa podataka s beskontaktnih bankovnih kartica putem tzv. card skimmera.

via GIPHY

Ugrađenom Bluetooth tehnologijom pametni novčanik iz Baggizma spojen je na mobilni uređaj čime se smanjuje i mogućnost gubitka, krađe ili zaboravljanja novčanika, dok posredstvom mobilne aplikacije trenutno zaprimate obavijest o promjeni pozicije vašeg novčanika.

via GIPHY

Cilj kampanje na Kickstarteru je ostvariti investiciju od 35.000,00 USD kojom će se dovršiti proizvodni alati, pokrenuti proizvodnja prve serije pametnog novčanika iz Baggizma, a time proizvod lansirati na međunarodno tržište.

via GIPHY

Kampanja traje sve do 14. srpnja, tako da punih mjesec dana među prvima na svijetu možete kupiti pametni novčanik iz Baggizma već od 69 USD, ali i podržati kampanju s 5 USD na Kickstarteru te dijeljenjem na društvenim mrežama.

Baggizmo Wiseward Twitter profil, Facebook profil, Instagram profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 19:51