Izbor je važan!

Geberit ugradbeni sustavi za ispiranje

Mnogi ljudi nakon izgradnje ili adaptacije vlastitog doma shvate da su nešto trebali učiniti drugačije, no tada se javlja problem jer je često prekasno za naknadne promjene ili je naprosto preskupo. Ovakva se situacija osobito odnosi na kupaonicu, zbog čega je važno odabrati odgovarajući sistem za ispiranje te tražiti stručni savjet vodoinstalatera. Ovo je jedini način da korisnici dobiju odgovarajuće rješenje za svoje specifične potrebe.

Kako bi se pravilno informirali o različitim funkcijama i estetskim rješenjima, korisnici bi trebali inzistirati na savjetovanju te iskoristiti slobodu odabira najboljeg rješenja za svoje potrebe.

Ništa ne prepuštamo slučaju

Korisnici koji žele adaptirati svoju kupaonicu veliku pažnju posvećuju odabiru određenih proizvoda, poput slavine umivaonika. Međutim, većina korisnika nije svjesna širokog raspona mogućnosti kada su u pitanju sustavi za ispiranje. Budući da se takvi proizvodi koriste svaki dan, zaista se isplati odvojiti vrijeme za odabir zadovoljavajućeg rješenja.

Geberit nudi inovativne funkcije, visokokvalitetna rješenja i širok izbor dizajna, od kojih korisnici mogu izabrati odgovarajuće rješenje za svoje specifične potrebe. Geberit proizvodi također ostavljaju odličan dojam svojom visokom razinom pouzdanosti i dugotrajnosti. Rezultat je to, između ostaloga, 50 godina iskustva s ugradbenim vodokotlićima te zajamčenih 25 godina dostupnosti rezervnih dijelova.

Pored osnovne funkcije ispiranja WC školjke Geberit vodokotlići nude i dodatne funkcije:

  • Odvod neugodnih mirisa direktno iz WC školjke – Geberit DuoFresh
  • Beskontaktno ispiranje – senzorske tipke za aktiviranje
  • Okvir za ubacivanje kocki za dezinfekciju
  • Veliki izbor dizajnerskih tipki za aktiviranje

Kako bi se pravilno informirali o različitim funkcijama i estetskim rješenjima, korisnici bi trebali inzistirati na savjetovanju te iskoristiti slobodu odabira najboljeg rješenja za svoje potrebe. O sustavima za ispiranje te raznolikim dizajnerskim rješenjima, materijalima i funkcijama moguće je saznati više i u Geberit digitalnom izložbenom salonu: www.geberit.hr/salon

Pregled slika

Geberit osigurava nenametljive, pouzdane funkcije i trajnost, a sve to skriveno u zidu.

Sve što ostaje vidljivo jest kontaktna površina između vas i tehnologije: tipka za aktiviranje ispiranja.

Olakšano disanje. Geberit tipka za aktiviranje ispiranja Sigma40 odvodi neprijatne mirise direktno iz WC školjke.

Dizajn boja koji odgovara vašem raspoloženju. Geberit tipka za beskontaktno aktiviranje ispiranja Sigma80 svijetli u pet različitih boja.

Učinite vašu kupaonicu jedinstvenom. Odaberite motiv ili materijal koji volite i personalizirajte tipku za aktiviranje.

Izrazito pogodno. Iznimno mala tipka za daljinsko aktiviranje ispiranja može se postaviti u radiju 1,7 m od vodokotlića.

Odaberite boju tipke za aktiviranje koja se savršeno uklapa u vašu kupaonicu.

U Geberit asortimanu tipki za aktiviranje ispiranja nalazi se nekoliko posebnih proizvoda, poput tipki za aktiviranje ispiranja Sigma60 i Omega60 koje su u ravnini zida.

Prvi ugradbeni vodokotlić ugrađen je davne 1964. godine. Više od 50 godina iskustva i zajamčena dobavljivost rezervnih djelova 25 godina čine Geberit pouzdanim izborom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 17:23