BIZARAN VIDEO

Glasna buka odjednom je počela odjekivati njezinim domom, nije ni slutila što će ugledati kad izađe: ‘Prasnula sam u smijeh‘

 Dailymotion

Kristen Jackson (28) ostala je, blago rečeno, šokirana kada je nedavno otkrila četiri domaće životinje na krovu svoje kuće. Bila je u krevetu sa svojim partnerom Danielom Payneom (33) kada su oko 8 sati ujutro čuli glasnu buku koja je odjekivala njihovim domom u gradiću Whitworth, koji se nalazi u dolini Rossendale u Lancashireu, na sjeverozapadu Engleske.

Prvo je pomislila da se neki provalnik ‘šulja‘ pa je odlučila izjuriti van da vidi što se događa. A onda je ‘pukla od smijeha‘. Naime, po krovu njezine kuće - visokom 2,7 metara - hodalo je manje stado ovaca!

"Čula sam zvukove i pomislila, što je to? To sigurno ne može biti ptica. Je li mačka ili nešto drugo? Zvučalo je puno veće", rekla je Kristen.

U strahu da će netko ili nešto možda provaliti u njezin dom, skočila je iz kreveta i izašla kroz stražnja vrata, gdje je došla do bizarnog otkrića.

"Pomislila sam: ‘O moj Bože, ima ovaca na krovu.‘ Samo sam prasnula u smijeh jer je bilo nekako urnebesno", dodala je Kristen i objasnila kako je njihov dom, u koji su uselili prije nešto više od godinu dana i koji je trenutno u renoviranju, djelomično uronjen u brdo, što je omogućilo znatiželjnim životinjama da se popnu na krov nakon što su se provukle kroz ogradu.

"Živimo u Whitworthu tako da smo skloni vidjeti ovce i krave kako lutaju gore-dolje cestom, ako su se oslobodile. Iznenadilo nas je da su sišle niz prilaz, kroz ogradu i na krov", rekla je Kristen, prenosi Edinburghnews.scotsman.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. kolovoz 2024 09:57