NE PROPUSTITE!

Na kioscima potražite magazin D&D Vrt! Dar čitateljima: sjetveni kalendar

Sjetveni kalendar
Donosimo vam obilje informacija i o biljnim kulturama koje možete uzgojiti, a otkrivamo i za što sve može poslužiti zeolit

U novom broju magazina D&D Vrt, koji možete potražiti na kioscima, pišemo o njezi zelenih ljubimaca dok vladaju niske temperature, otkrivamo sve o sjetvi i uzgoju graška i mrkve u organskom vrtu, ali i kako napraviti plodored.

Donosimo vam obilje informacija i o biljnim kulturama koje možete uzgojiti dok je hladno, a otkrivamo i za što sve može poslužiti zeolit. Naš suradnik Ivan Juratek objašnjava zašto bi svi trebali u životu posaditi barem jedno stablo i preporučuje koje biste mogli zasaditi i u svojem vrtu, a donosi i kako skicirati i isplanirati idealan balkon, vrt i imanje.

Nadalje, posjetili smo Mateu Brajdić, čija je soba čudesno carstvo raznih biljaka, a bavili smo se i detoksikacijom zeolitom. Također, po koracima vam pokazujemo kako osmisliti staklenik, izraditi bonsai, ali i kreirati mankalu, društvenu igru sa sjemenom. Darujemo i poster Mjesečeva sjetvenog kalendara za 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 04:33