POGLEDAJTE VIDEO

‘Vratite ga u zatvor‘: Oduzeli mu vozačku dozvolu, a na suđenju se javio video vezom dok vozi auto

Iz snimke postupka vidljivo je da je sudac Cedric Simpson u potpunosti iznenađen situacijom. "Vozite li?", upitao je sudac

Suđenje u SAD-u

 Youtube Screenshot

Amerikanac Corey Harris morao se javiti na sudsku raspravu u Michiganu putem konferencijske Zoom veze kako bi iznio svoju obranu zbog parnice u kojoj je optužen za vožnju bez važeće vozačke dozvole.

Sve to ne bi bilo nimalo interesantno da se optuženik na raspravu nije uključio iz automobila kojim je u tom trenutku upravljao.

Naravno, bez važeće vozačke dozvole.

Harris se pridružio suđenju putem Zooma dok je bio na putu za pregled kod liječnika. Iz snimke postupka vidljivo je da je sudac Cedric Simpson u potpunosti iznenađen situacijom.

"Vozite li?", upitao je sudac Harrisa koji mu je to potvrdio i spomenuo da "trenutno parkira".

Sudac je na sve to ostao bez riječi i ironično se smiješio te gledao u odvjetnicu optuženog Harrisa.

image

Suđenje u SAD-u

Youtube Screenshot

Sudac je na trenutak ostao zatečen nevjerojatnom situacijom, no ubrzo se sabrao i rekao: “Dakle, možda ovdje nešto ne razumijem. Njemu je vozačka dozvola oduzeta? A on samo vozi. A nema dozvolu?”

Nakon što je odvjetnica to potvrdila, sucu je trebalo neko vrijeme da se sabere, odvjetnica očito nije vjerovala što vidi, a neki od prisutnih u sudnici jedva su se suzdržavali da ne prasnu u smijeh. Dužu šutnju sudac je prekinuo odlukom.

Opozvao je Harrisovu jamčevinu i zatražio od njega da se vrati u zatvor. Optuženik je na sve to reagirao s tihim uzdahom "o moj Bože". Snimka se u tom trenutku prekida, no jasno je da će se Corey Harris zbog ponovljenog teškog prekršaja, ovaj puta pred sudom, suočiti s vrlo ozbiljnim optužbama i da bi mogao poduže ostati u zatvoru.

image

Suđenje u SAD-u

Youtube Screenshot

Nevjerojatno, no to nije pri takav slučaj u Michiganu. U jednom slučaju, vozač s oduzetom vozačkom se javio na sud s vozačkog sjedala. Doduše auto se nije kretao, no bilo je očito što se događa.

U drugom slučaju, optuženik za isto nedjelo se također javio na suđenje putem Zooma dok je vozio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 13:46