NEPODERIVI PRIMJERAK

VIDEO: Ova dizelska Škoda Fabia iz susjedne BIH bez problema je prešla milijun kilometara i to većinom po gradskim prometnicama Tuzle budući da je riječ o taksiju

Škoda Fabia 1.9 SDI
 Auto Shop Magazin

Čini se kako su Škodini dizelaši nepoderivi. Naime, prije nekoliko dana smo pisali o Mareku Ziomeku iz Njemačke koji je sa svojom Škodom Octavijom 4X4 TDI prešao 913.000 kilometara te očekuje doći do magične brojke ove godine, a sada iz susjedne Bosne i Hercegovine dolazi još impresivnija priča. Naime, Auto Shop magazin donosi priču o Fabiji 1.9 SDI iz 2003. godine koja je prešla milijun kilometara, i to većinom po gradskim ulicama Tuzle budući da je riječ o taksi vozilu.

"2003. godine sam kupio novu Škodu Fabiju 1.9 SDI. Nakon toliko godina se ispostavilo da je odluka bila ispravna. Redovnim održavanjem automobil je bez problema prešao milijun kilometara" - objašnjava Mirsad Ćosić, ponosni vlasnik ovog modela. U vide možete pogledati sve detalje ovog modela kao i cijeli intervju, ali i trenutak u kojem automobil prelazi magičnu brojku od milijun kilometara na brojčaniku (točnije, nakon 999999 pojavljuju se crtice). Pogledajte video i cijelu priču:



Ove dvije priče potvrđuju da su uz redovno održavanje uz gore spomenute dizelaše bez problema može doći do visokih brojki. U komentarima nam napišite koji model vi vozite i koliko kilometara stoji na vašem brojčaniku?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:32