UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Stravična nesreća: Lančani sudar 50 automobila na autocesti završio tragičnim ishodom

Najmanje tri osobe poginule su u sudaru u kojem je sudjelovalo više od 50 automobila na autocesti u blizini Philadelphije (SAD)

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Iz Sjedinjenih Država dolaze tužne vijesti. U okrugu Schuylkill u Pennsylvaniji ranoproljetna snježna oluja s maglom prouzročila je lančani sudar duž dionice međudržavne ceste.

U prometnoj nesreći je sudjelovalo preko 50 vozila, a prijavljeno je da su ozlijeđene brojne osobe. Na žalost, najmanje tri osobe su izgubile život.

Nesreća se dogodila jučer oko 10.30 sati po lokalnom vremenu na autocesti I-81. Dramatični video na vrhu ovog članka bilježi događaj onako kako se dogodio - upozorenje, jer bi nekome mogao biti uznemirujuć.

U videu možemo vidjeti kako mnoga vozila, od automobila do kamiona izranjaju iz magle i snijega samo nekoliko sekundi prije sudara. Na snimci se vidi kako terenac skoro udara u osobu koja stoji pored drugog vozila.

Kasnije vidimo vozila u plamenu. Nejasno je kako se tragedija nastavila, jer video završava tako da osoba koja snima kreće pomagati drugim vozačima.

Drugi videozapis s WFMZ-TV-a prikazuje dionicu autoceste dok hitne službe pokušavaju ugasiti požare i očistiti područje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:01