Pogledajte video

Prijatelji snimali ‘Launch Control‘ Audija RS7 no zaboravili su jednu ‘sitnicu‘: Snimatelj nije dobro prošao

Možda su upaljena ‘rikverc‘ svjetla trebala sugerirati na neizbježnu katastrofu, ali opravdat ćemo snimatelja koji je možda bio prožet uzbuđenjem

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

"Launch Control" značajka modernih automobila može dovesti do ozbiljnog uzbuđenja, ali kako se pokazalo, može biti opasnija nego što mislite. Primjerice, ovaj vozač Audija RS7 zaboravio je da je automobil u hodu za vožnju unatrag, zbog čega je prilikom demonstracije značajke udario čovjeka koji je sve snimao.

Kratki isječak, koji je na Instagramu objavio korisnik @carstodayntomorrow, počinje scenom Audija RS7 koji miruje na mjestu s visokom razinom okretaja. Ubrzo nakon toga, vozač pušta kočnicu očekujući da će automobil jurnuti naprijed, no dogodilo se suprotno. RS7 je odletio unatrag, naletivši na čovjeka koji je trebao snimati lansiranje.

Možda su upaljena "rikverc" svjetla trebala sugerirati na neizbježnu katastrofu, ali opravdat ćemo snimatelja koji je možda bio prožet uzbuđenjem i fokusiran na snimanje automobila.

Povrh toga, čak i da su svjetla vidljiva, većina ljudi ne bi očekivala da će automobil krenuti unatrag, pod pretpostavkom da mu napredni softver to uopće omogućuje.

Srećom, snimatelj je bio prilično blizu RS7, tako da automobil nije imao dovoljno vremena da postigne doista opasnu brzinu prije udarca. Iako se sa sigurnošću ne znaju nikakvi detalji, ne čini se da je snimatelj ozbiljno ozlijeđen, budući da možemo čuti njegov smijeh dok se diže s poda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 17:29