FOTOGALERIJA

TUNING ZA PORSCHE 911 992: TechArt nudi povećanje snage na 530 KS i novi ispušni sustav od titana!

 
 Techart

Novi Porsche 911 kodnog imena 992 po mnogima je pravo savršenstvo, kako po pitanju motorizacije i voznih osobina, tako i po pitanju dizajna. Ipak, ekipa iz tuning kuće TechArt smatra da postoje i oni koji se sa novom 911-icom žele još više istaknuti pa se tako sada nudi niz dorada za ovaj model sa vrha ponude.

Foto: TechArt

Prije svega, tu je potpuno novi ispušni sustav od titana koji donosi prodorniji zvuk koji se mijenja ovisno o načinu vožnje koji vozač odabere i to uz pomoć "klapne". Osim bolje zvuka, u odnosu na serijski je i 40 posto lakši.

Osim toga, nudi se i povećanje snage motora za dodatnih 80 KS za modele S i 4S, čime snaga raste na 530 KS uz 630 Nm okretnog momenta! Treba pritom spomenuti kako u tom slučaju dolazi do uklanjanja GPF filtera (bez te opcije snaga raste za 60 KS).

Zanimljiv je i podatak kako je snaga povećana zahvaljujući "Powerkit-u" koji se uključuje samo u Sport i Sport Plus načinu vožnje, dok u je Normal načinu rada automobil potpuno serijski.

I za kraj - od vizualnih se elemenata nude karbonski nastavci ispušnog sustava, masivni spojler, novi odbojnici i još niz aerodinamičkih ali i vizualnih elemenata. Tko voli neka izvoli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:42