SPEKTAKL U MIČEVCU

Croatian Drift Challenge 2011. Kurbalija pobjednik, Zrnčević prvak!

Oskarovski režirana utrka u Mičevcu napetošću je nadmašila sve ovogodišnje utrke Croatian Drift Challenge serije. Pred sam početak utrke, šest je vozača imalo teoretske šanse za osvajanje naslova CDC prvaka

Ipak, pred više od 3000 gledatelja koji su pohodili ORYX centar, najuspješniji je bio Miroslav Zrnčević za upravljačem Nissana Skyline R34 GTT. Zrnčević je izborio finale sa najboljim srpskim vozačem, Bojanom Kurbalijom. Iako je Kurbalija rutinirano došao do pobjede u posljednjoj utrci CDC prvenstva, Zrnčević je osvojenim drugim mjestom osvojio naslov prvaka!

Uz bok Zrnčevića plasirao se odlično raspoložen Dario Skoko kojem je treće mjesto donijelo titulu viceprvaka CDC prvenstva za 2011. godinu. Napeta utrka bila je karakteristična po ispadanju favoriziranih vozača. Sedlar, Gostinčar, Pirić, Đurić... dugačka je lista onih koji nisu uspjeli doći do polufinala, pa su se za postolje borila dva hrvatska te po jedan slovenski i srpski vozač! Sezona drifta ovom je utrkom završena a nastavak slijedi dogodine na istom mjestu!

REZULTATI CDC RD3 2011.

1. Bojan Kurbalija BMW E36

2. Miroslav Zrnčević Nissan Skyline R34

3. Dario Skoko BMW E30

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:32