TUNING

VW T7 Multivan spreman za blatnu avanturu s atraktivnim paketom robusnih off-road dodataka

Iako svi dijelovi za sada postoje u samo digitalnom obliku, biti će dostupni u drugoj polovici sljedeće godine

Delta 4x4 VW T7 Multivan

 Delta 4x4

Off-road stručnjaci njemačke kompanije Delta 4x4 već su se dohvatili novog Volkswagen T7 Multivan i pretvorili ga u kombi koji je spreman povesti putnike u blatnu avanturu. Iako svi dijelovi za sada postoje u samo digitalnom obliku, kompanija je izjavila kako će biti dostupni u drugoj polovici sljedeće godine.

image

Delta 4x4 VW T7 Multivan

Delta 4x4

Prvi od njih uključuje komplet ovjesa koji će popularni kombi od tla podići za 40 milimetara s dijelovima poznatih marki poput Eibacha i Bilsteina. Delta 4x4 je u paket uključila i zaštitu prednjeg kraja od nehrđajućeg čelika u mat crnoj završnoj obradi, a na njoj su postavljene i dodatna svijetla za bolju vidljivost.

image

Delta 4x4 VW T7 Multivan

Delta 4x4

Prošireni blatobrani dodaju robusnom izgledu i stvaraju mjesta za širu gumu. Delta 4x4 planira ponuditi dva izbora – manji imaju promjer od 18 inča s gumama 255/55R18 Loader AT #1, dok druga opcija nudi promjer od 20 inča s gumama 275/40R20.

image

Delta 4x4 VW T7 Multivan

Delta 4x4

I krovni nosač će biti u ponudi, a renderi prikazuju par LED svjetlosnih traka sprijeda. Uz to, više prostora za montažu raznih dijelova zamijenilo bi bočne prozore straga, a kupcima koji kombiju žele dati dublji zvuk dostupan bi bio i sportski auspuh.

image

Delta 4x4 VW T7 Multivan

Delta 4x4

VW T7 Multivan predstavljen je u lipnju ove godine. Opći vanjski stil sličan je prethodnoj generaciji, ali sa zaobljenijim nosom, tanjim prednjim svjetlima i dodatkom dodatnog stupa između vjetrobranskog stakla i prednjih vrata.

image

Delta 4x4 VW T7 Multivan

Delta 4x4

Nova generacija legendarnog Volkswagenovog kombija dostupna je s eHybrid plug-in hibridom koji kombinira 1.4 TSI i električni motor kako bi ostvario ukupno 217 KS (160 kW). Također, baterija ima 13 kWh, a još uvijek su dostupni i pogoni s unutarnjim izgaranjem na benzin i dizel.

image

Delta 4x4 VW T7 Multivan

Delta 4x4

U unutrašnjosti, VW nudi raspored sjedala u drugom redu koja se mogu okretati za 180 stupnjeva tako da putnici mogu koristiti modularni višenamjenski stol između redova. Opcionalan je i panoramski stakleni krov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 21:43