HAUBA U VJETROBRAN

VIDEO: EVO KAKO IZGLEDA kada uništite prijateljev Ferrari

Marchettino je imao sreće da je sva šteta bila tek poklopac motora i vjetrobran
 Youtube screenshot

Youtuber Marchettino nedavno je imao nezgodu s modificiranim Ferrarijem 458 Speciale u vlasništvu kompanije "R3 wheels".

Kako se u videu može vidjeti, Marco je krenuo na testnu vožnju Ferrarija iznad Monaka, međutim hauba nije bilo dobro zatvorena, a čim je postigao veću brzinu prednji se poklopac podigao i razbio vjetrobran. Možemo samo zamisliti kako se Marco u tom trenutku osjećao.

Kako sam kaže, najgori dio bio je nazvati vlasnika i objasniti mu što se dogodilo. Srećom, vlasnik auta, ujedno i njegov prijatelj, relativno je dobro podnio vijest da Ferrari treba novo staklo i prednji poklopac, čije su cijene sigurno paprene. Ipak, u svakom zlu nešto dobro.

Štetu će pokriti osiguranje, dok će "R3 wheels" i Marchettino biti tema online portala narednih nekoliko dana.

---

Kako bismo novi Autoklub.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Autoklub.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr/autoklub.

Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 16:25