NEODOLJIV

VIDEO EKSPERIMENT: koliko ste zanimljiviji ženama ako vozite Ferrari?

U videu se može vidjeti mnoštvo različitih reakcija pa i flert s vozačem
 Youtube screenshot

Dok većina videa na YouTubeu sa 'sponzorušama' koje se pale na skupe automobile započinje tako da muškarac u autu otvori razgovor, a većina nas vjeruje kako je cijela stvar izrežirana, ovdje imamo primjer nešto drugačije situacije.

Naime, vozač Ferrarija F430 ne prilazi djevojkama nego čeka da one primijete auto, daju kompliment te same započnu razgovor s njim. U videu se može vidjeti mnoštvo različitih reakcija, od fotografiranja automobila do flerta s vozačem. Pritom treba imati na umu kako za ovaj, još jedan od socijalnih eksperimenata nije korišten najnoviji crveni ili žuti Ferrari ili Lamborghini već stariji s oznakom F430 i to neupadljive tamno sive boje...

No, čini se kako dame ipak znaju prepoznati talijanskog zavodnika s propetim konjićem na znaku. Na kraju, jesu li neke od reakcija namještene ili ne, najbolje da procijenite sami...

Kako bismo novi Autoklub.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Autoklub.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr/autoklub.

Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:37