AKTUALNO

NOVI VODITELJ TOP GEARA luđi i od Clarksona

U Engleskoj vrlo popularan i podjednako omražen, Chris Evans potpisao je trogodišnji ugovor

Nakon nagađanja o novom prezenteru Top Geara, BBC je objavio kako će sljedeću sezonu snimati Chris Evans, drugačiji, ali u Velikoj Britaniji svima poznati televizijski i radijski voditelj. Po mnogima i jednako kontroverzan poput Clarksona, što se da iščitati iz brojnih pozitivnih, ali i negativnih komentara na ovu vijest.

Kao veliki ljubitelj automobila, Evans je svojevremeno slupao Ferrari 575 Maranello, a i naplaćao se kazni za brzu vožnju, uključujući i slučaj iz 2001. godine, kada je uhvaćen sa 169 km/h te je izgubio vozačku. Na Sothebyjevoj dražbi 2008. je kupio 250 GT Spyder Californiju SWB koja je nekad pripadala Jamesu Coburnu i za nju istresao 6,4 milijuna eura.

Tko pomisli da je to mnogo, treba znati da je dvije godine kasnije za 250 GTO iz 1963. godine, jedan od samo 39 proizvedenih, platio 12 milijuna funti. Da bi to uspio, osim Californije je navodno morao prodati još dva Ferrarija iz svoje kolekcije, no kasnije ga je prodao za 18.

Strastveni je biznismen, ali i golfer, jedriličar i pilot helikoptera te u svom vlasništvu ima i Robinson R44, a iako inače podupire konzervativce, 2000. je godine izdašno donirao nezavisnu gradonačelničku kampanju Kena Livingstonea, bivšeg člana parlamenta iz redova laburističke stranke. Priznao je da je konzumirao halucinogene gljive na koncertu Meat Loafa, a k tome je i čisti otrov za ljepši spol.

Ženio se triput, uključujući i jedno vjenčanje u kapelici u Vegasu, kada ga je zaprosila tadašnja tinejdžerska zvijezda Billie Piper. Ima troje djece i jednog unuka, a među bezbroj veza i ljubavnica Chrisa Evansa, k tome, svoje su mjesto našle i Geri Halliwell i Kim Wilde. Zlobnici bi rekli kako to i nije teško kada je netko, prema procjeni, “težak” oko 70 milijuna eura. Mora se priznati, čovjek uopće nije dosadan kao što izgleda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:42