TOP SECRET

Ekskluzivne fotografije: nova Honda NSX osvanula na otoku Pagu prije službene premijere!

Supersportska Honda kultnog imena NSX koja još nije službeno predstavljena javnosti već se danima u tajnosti snima za komercijalne potrebe duž jadranske obale
 Vedran Horvat

Mercedes E-Klase, Bentley Continental GT Speed Cabrio, BMW Serije 1, Lexus GS, Porsche 911 Carrera... samo su neki od modela koji su bili posjetili otok Pag s namjerom proizvođača kako bi daleko od očiju javnosti napravili foto i video promotivni materijal, kako bi bio spreman za distribuciju prilikom prvog premijernog prikazivanja na nekom od najvećih salona mjesecima kasnije. O tome smo već pisali i ranije.

Foto: Vedran Horvat

Ovih dana tako otkrivamo da se i Honda odlučila za video snimanje i fotografiranje svog novog hibridnog super sportaša NSX od 507 KS na mostu i cestama otoka Paga. Ekipa zadužena za snimanje kao i sam auto već su ranije "uhvaćeni" u akciji u Rijeci, a mi vam sada donosimo i prve fotografije nove Honde NSX koje je snimio naš čitatelj Vedran Horvat na paškom mostu s opisom: "Mjesto radnje Paški most ,8. srpnja oko 19 sati.

Vedran Horvat

Prilask nene strane stajala su upozorenja smanjenje brzine na 30 km/h, a kod samog mosta stajala je policija koja je zatvorila prilaz odmorištu.

Vedran Horvat

U prolazu sam primijetio nekakav čudni plavi auto sa strane. Prešao sam most, a sa druge je strane također stajala policija. Stao sam sam na ugibalištu oko 100 metara od mosta i čekao, ali mi još bliže nisu dali policajci. Potom je dron fotkao nekoliko prolazaka auta preko mosta, pa je policija nakon par minuta ponovo otvorila most za promet...."

Vedran Horvat

Ovo je iskustvo našeg čitatelja koje prenosimo kao i njegove fotografije japanske zvijeri koju pokreće 3,5-litreni bi-turbo motor i tri elektromotora. Na koncu, jedino nije jasno zašto se filmska ekipa koju je angažirala Honda nije odlučila za snimanje kao i ostali proizvođači u zimskim mjesecima već usred ljeta i turističke sezone? Vjerujemo da bi tada puno jednostavnije i bez većeg publiciteta odradili svoj posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:13