NACIONALNI IZBOR

CROAUTO 2015. BIRAJ AUTO GODINE I OSVOJI ŠKODU RAPID SPACEBACK!

Izbor uživa glas najutjecajnijeg jer predstavlja glas naroda, u kojem čitatelji odlučuju o najboljem

Najčitanija hrvatska auto revija Autoklub u suradnji s utjecajnim dnevnikom Jutarnji list, najvećom naftnom tvrtkom Ina i hrvatskim zastupnikom Škode po jubilarni, 20. puta organizira najmasovniji i najcjenjeniji nacionalni izbor za Hrvatski auto godine – Croauto 2015. Putem SMS poruka mogu sudjelovati svi s prebivalištem u Hrvatskoj, a iskustvo govori da možemo očekivati desetke tisuća glasova.

POGLEDAJTE KANDIDATE

Koji auto odabrati za Croauto 2015., a da bude realan izbor koji će zadovoljavati sve kriterije, uključujući cijenu na koju su hrvatski kupci postali posebno osjetljivi? U završni izbor uvrstili smo one za koje smatramo da donose dovoljno novog i zanimljivog pa mogu opravdati status pravog noviteta. Za Zlatnu statuu tako će se ravnopravno boriti i mali, jeftiniji miniji, kao i skuplji primjerci automobilističkih dosega, pa kao i dosadašnjih godina, sigurni smo da izbor neće biti lak. U igri su naime, uz nova izdanja provjerenih velikana tržišta (Passat, Corsa, Fabia…) i glasnici novih trendova (Cactus, Renegade, Active Tourer…).

Glasujte, jer Croauto ima i tradicionalni nagradni karakter: možda baš vaš SMS bude dobitni i kući se odvezete novim Spacebackom!

KAKO GLASATI:

Poruku s kodom CROAUTO AK1, rednim brojem favorita i svojim osobnim podacima (imenom, prezimenom i adresom) pošaljite na broj 60141 (cijena 2.40 kuna). Nagradna igra traje do 8. veljače 2015. u 24 sata, a ime sretnog dobitnika objavit ćemo 13. veljače 2015.

NAGRADA:

Škoda Rapid Spaceback 1.2 TSI Ambition

Praktični i prostrani obiteljski peterovratni kompakt dugačak 4,3 metra hvali se velikim prtljažnikom (415 l) i besprijekornom kvalitetom, potkrijepljenom 4-godišnjim jamstvom. Znači, idealan je za hrvatske prilike. Nagradni primjerak dolazi u verziji 1.2 TSI Ambition (86 KS) i vrijedi 102.440 kn. Možete ga pronaći kod svih ovlaštenih ŠKODA partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:51