SHUTTERSTOCK
Trik koji spašava

Kako nam prije nije palo na pamet?! Sasvim običan predmet zaustavit će šamponski potop u putnoj torbi

Sjetite ga se pri sljedećem pakiranju

Postoji li nešto gore od sati provedenih u autu u puzajućoj koloni na cesti? Postoji, a scenarij počinje trenutkom otvaranja putne torbe. Koliko ste samo puta dolaskom na odredište na toliko željeni odmor doživjeli scenu razlivenog šampona, gela za tuširanje ili pak kreme za sunčanje po cijeloj torbi? I nije baš neki početak godišnjeg koji si želimo, zar ne?

image
SHUTTERSTOCK

Odličan trik

Srećom, ovoj nevolji curenja raznih tekućina možemo doskočiti uz sasvim jednostavan i učinkovit trik; korištenje balona od lateksa.

Za početak, ​​provjerite je li čep boce dobro zatvoren. Zatim uzmite balon (preporučuju se razne veličine) i prerežite vrat balona. Rastegnite balon tako da obujmi cijeli vrh boce. Elastičnost balona stvorit će takozvani sloj sigurnosti koji sprječava otvaranje ili curenje boce zbog promjena tlaka tijekom leta ili guranja u prijevozu. Za dodatnu sigurnost možete koristiti dva balona, jedan preko drugoga.

Ekonomično rješenje

Još jedna pogodnost je ta da su baloni lagani i ne zauzimaju gotovo nimalo mjesta u vašoj prtljazi za razliku od glomaznih plastičnih vrećica ili skupih nepropusnih nesesera. Nakon putovanja možete jednostavno izvaditi balon i spremiti ga za sljedeću destinaciju.

Linker
05. rujan 2024 10:16