LOŠE ISKUSTVO

Ogorčena turistica u srcu Zagrebu ostala bez novca i kartica: ‘Evo kako su me pokrale te dvije gospođe!‘

‘Penjala sam kako bih uživala u panoramskom pogledu na grad, a nih dvije su me slijedile...‘

Zakmardijeve stube

 Nera Simic/Cropix

U Facebook grupi Women Solo Travelers jedna je članica podijelila kako je pokradena u samom srcu Zagreba. Iako slovimo kao sigurna zemlja, čini se kako se ova putnica više neće vratiti u glavni grad. Uz objavu u kojoj je opisala kako je ostala bez novca i kartica, objavila je fotografiju Zakmardijevih stuba gdje se incident dogodio.

- Pozdrav dame, upravo sam u Zagrebu, Hrvatska. Nažalost, pokrale su me dvije gospođe jučer dok sam se penjala kako bih vidjela panoramski pogled na grad. Moj je novac nestao - napisala je.

Objašnjava kako su se na uzbrdici iza nje pojavile dvije žene koje su je slijedile, pomislila je da su turistice pa ih je htjela propustiti. Pretvarale su se da su umorne, a ona je nastavila dalje svojim putem.

- Odjednom je gospođa kratke plave kose s naočalama ‘slučajno‘ stala na moj zglob i ispričala se. Nakon toga požurile su uzbrdo - piše u objavi.

Ubrzo nakon toga primijetila je da joj je torba širom otvorena te da su joj nestali novac i kartice. Krađu je prijavila policiji te je upozorila sve koji putuju da bolje paze na svoje stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2024 11:45