UŽAS U J. KOREJI

Usred svjetske metropole otvorila se provalija, u nju upali penzioneri s terencem: ‘Nije prvi puta‘

Detaljne informacije o ozlijeđenima nisu poznate, ali jedna osoba je navodno u kritičnom stanju

Nesreća u Seoulu

 X/0_suhyun

U glavnom gradu Južne Koreje u četvrtak je iznenada propala cesta i otvorila se ogromna provalija u koju je upalo terensko vozilo. Dva putnika su ozlijeđena, prenosi ABC News.

Na fotografijama s mjesta događa vidi se bijelo vozilo koje se nalazi u rupi dubine oko 2,5 metra, na ulici u središnjem dijelu Seoula. Djelatnici hitne pomoći spasili su 82-godišnjeg vozača i 76-godišnju putnicu.

Detaljne informacije o ozlijeđenima nisu poznate, ali jedna osoba je navodno u kritičnom stanju. Promet u području Seondaemun bio je ograničen od četvrtka navečer, dok su radnici popravljali oštećenu cestu i istraživali uzrok nesreće.

Južnokorejsko ministarstvo zemljišta, infrastrukture i prometa priopćilo je prošle godine da je bilo prijavljeno najmanje 879 sličnih slučajeva, u periodu od 2019. do 2023. godine. Gotovo polovicu ih je uzrokovalo oštećenje kanalizacijskih cijevi.

Prošli tjedan, 48-godišnja turistkinja iz Indije nestala je u glavnom gradu Malezije kada se ispod nje urušio pločnik i stvorila provalija. Dužnosnici su rekli da ju je možda odnijela podzemna vodena struja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:13