DAN D

Za koji dan u Hrvatskoj će sve stati: Skraćuje se nastava, zatvaraju dućani i tvrtke, Sabor će prekinuti rad...

Oni koji nisu te sreće i nemaju takve šefove uzeli su godišnji, a postoje i oni koji su navodno spremni dati i otkaz

Ilustrativna fotografija

 Luka Gerlanc/CROPIX

U srijedu u 15 sati sve staje - i to doslovno! Zbog utakmice između Hrvatske i Albanije prekinut će se i nastava u školama, najvjerniji navijači među frizerima zatvorit će vrata salona, a neki poslodavci samo zbog utakmice taj će dan raditi skraćeno.

Oni koji nisu te sreće i nemaju takve šefove uzeli su godišnji, a postoje i oni koji su zbog gledanja utakmice spremni dati i otkaz. Na dan utakmice, od 15 do 17 sati, na pauzu idu čak i saborski zastupnici, piše Danas.hr.

"Običaj je da netko zatraži od zastupnika stanku kad ima nešto za obaviti, što je povezano sa sjednicom, onda mi odobrimo stanku u trajanju od 10 minuta, ali ovoga puta ćemo napraviti nešto drugačije i predsjedavajući će najaviti tu stanku koja će trajati onoliko koliko će trajati i utakmica", objasnio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

"U privatnom sektoru gleda se efikasnost, gleda se učinkovitost, stoga moramo gledati kako zaposlenicima osigurati da prate naše Vatrene, ali isto tako da posao ne trpi", poručuje glavna tajnica udruge Glas poduzetnika, Branka Prišlić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 20:00