UPOZORENJE

Srpski portal objavio što se u Splitu dogodilo vozilu s ‘BG‘ tablicama. Uslijedila kiša komentara: ‘Eto, o tome pričam...‘

Mnogi komentatori pohvalili su slučajnog prolaznika, a jedan od njih je otkrio da je vlasnik u međuvremenu zatvorio prozor

Ilustracija

 Vojko Bašić/Cropix

Na Instagram stranici "192.RS" u ponedjeljak je osvanulo upozorenje vlasniku automobila srpskih registracijskih oznaka koji je automobil parkirao u Splitu i ostavio otvoren prozor. Na sreću, netko je učinio dobro djelo i otvoreni prozor prekrio folijom pa je automobil "prošao lišo" tijekom jučerašnjeg proloma oblaka, piše Slobodna Dalmacija.

- Automobil beogradskih registarskih tablica, ostao je parkiran u Splitu s otvorenim prozorom, građani su folijom zaštitili automobil zbog jakog nevremena. Vlasnik automobila je najvjerojatnije otišao na jedrenje i zaboravio da zatvori prozor.

Ako prepoznajete vlasnika po registarskim oznakama, obavijestite ga - stoji u opisu slike.

Mnogi komentatori pohvalili su slučajnog prolaznika, a jedan od njih u komentaru je otkrio da je vlasnik u međuvremenu zatvorio prozor.

- Javljeno vlasniku, već je zatvoren prozor! Nije ništa razbijeno, niti fali nešto iz auta! Svaka čast osobi koja je zaštitila auto na ovakav način! - napisao je.

- Aj nek se nađu pametni ovi što kažu ‘Samo ti ljetuj u Hrvatskoj‘. Eto. E, o ovome pričam. Nisu svi isti. I dalje ima dobrih ljudi. Kad bi se svi ugledali na ove, bilo bi mnogo mnogo ljepše. Pozdrav za braću - još je jedan od komentara.

- Ljetujem dvije godine u Hrvatskoj i sigurnija sam i bolje dočekana nego bilo gdjee u Srbiji

- Nema brata bez Hrvata

Lijepo je vidjeti ovakve primjere koji dokazuju da je prvenstveno važno biti čovjek i pomoći, bez obzira na nacionalnost.

No bilo je i drugih komentara poput ‘Ako bolujete od zaborava, ljetujte u Hrvatskoj...‘, ali ipak puno manje, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 20:13