KRAK AFERE ‘NAKAZE‘

Šef Hrvatskih šuma o napisima da njegova kći renta stan koji je kupila od MORH-a: ‘Ako mislite da treba, slobodno prijavite‘

Radi se o događaju starom gotovo 20 godina, nije bilo nepravilnosti, tvrdi on

Anna i Neda Dujić (lijevo), Nediljko Dujić (desno)

 Screenshot/cropix/

Nediljko Dujić, šef Uprave Hrvatskih šuma, oglasio se priopćenjem vezanim za današnje napise na portalima.

Naime, kako je jutros javio 24sata, Anna Dujić, zaposlenica u šibenskoj Elektri, bivša zaposlenica Gradskog parkinga Šibenik i kći HDZ-ova šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, kupila je četverosobni stan površine 90,97 kvadrata u Šibeniku po iznimno povoljnoj cijeni od Ministarstva obrane, a već dvije godine ga koristi kao apartman za iznajmljivanje.

Portal 24sata ima uvid u kupoprodajni ugovor iz ožujka 2020. iz kojeg se vidi da je spomenuti stan kupljen po cijeni od tek nešto više od 76 tisuća eura.

- Radi se o događaju starom gotovo 20 godina, u kojem nisu utvrđene nikakve nepravilnosti. Moja kći je punoljetna osoba koja ne obnaša javnu dužnost niti je uključena u javni život, stoga njezine aktivnosti, odluke i postupci nisu predmet javnog interesa. Ukoliko itko smatra da postoje bilo kakve nepravilnosti, iste je moguće prijaviti nadležnim institucijama Republike Hrvatske, poručio je u priopćenju Nediljko Dujić.

Podsjetimo, Anna Dujić je dospjela u fokus javnosti prije otprilike mjesec dana, kad je objavljena snimka nje i njezine majke na kojoj urlaju te vrijeđaju vatrogasce i policiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 14:07