JAKE SNAGE

Radić i Anušić pozvali Osječane da izađu na europske izbore: ‘Naši ljudi jamče daljnji razvoj grada‘

Predsjednik osječkog HDZ-a i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić kazao je kako ulaganja iz EU fondova jamče daljnji razvoj Osijeka

Ivan Radić i Ivan Anušić

 Vlado Kos/Cropix

Predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i predsjednik osječkog HDZ-a, gradonačelnik toga grada Ivan Radić pozvali su u utorak građane da izađu na nedjeljne EU izbore te podrže kandidate HDZ-a jer njihov izbor jamči kontinuitet daljnjeg razvoja Osijeka.

- Bitno je to jer nije svejedno tko će od hrvatskih zastupnika sjediti u Europskom parlamentu, kazao je na konferenciji za novinare Anušić.

Naveo je i kako je na području Osječko-baranjske županije do sada realizirano projekata u vrijednosti milijardu, dok području slavonskih županija ukupna ulaganja premašuju tri milijarde eura.

Po njegovim riječima, najveći dio tih ulaganja su novci iz EU fondova.

- I radi kontinuiteta tih ulaganja je važno da u Europskom parlamentu i Europskoj komisiji imamo svoje ljude, ljude koji će nastaviti raditi u interesu Republike Hrvatske i svih onih projekata koje provodimo i planiramo, poručio je Anušić.

Predsjednik osječkog HDZ-a i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić kazao je kako ulaganja iz EU fondova jamče daljnji razvoj Osijeka u kojem se trenutačno provode projekti vrijedni oko 350 milijuna eura.

- Pozivam stoga građane grada Osijeka da izađu u nedjelju na EU izbore i daju glas kandidatima HDZ-a, čiji izbor jamči kontinuitet daljnjeg razvoja Osijeka, rekao je Ivan Radić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 19:33