Što vam ostane kada iz jednog restorana ili, recimo, pekare izbacite šalter, stolice, stolove, menije, blagajnu, ma čak i blagajnicu? Kuhinja. Esencija svakog ugostiteljskog objekta. Novi veliki trend u gastro svijetu, posebice nakon pandemijske godine, upravo je dark ili ghost kitchen, objekti koji se temelje isključivo na dostavi. Lokacija je nepoznata i nebitna, a delicije stižu tople i mirisne na vaš kućni prag.
Hrvatska je upravo dobila prvu takvu "nevidljivu kuhinju" specijaliziranu za pekarske proizvode.
Iza svega stoji mladi tim zadarske Kroštule, i donedavni dio ekipe popularne zagrebačke pekare Bread Club, ispred koje su se često mogli vidjeti redovi kupaca. Svi su poludjeli za finim kruhom, bez aditiva i klasičnog kvasca.
Iz Kroštuline...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....