‘TU NITKO NE USPORAVA!‘

Na motociklu poginuo mladi par, mještani užasnuti: ‘Vozač je bio u šoku! Odbio je u Hitnu, pa smo išli policajcu...‘

U međuvremenu, od nesretno preminulih oprostili su se potresnom objavom i članovi Moto kluba Tsunami iz Požege
 /Screenshot Facebook/ Cropix

Mladi bračni par smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći nedaleko u Novim Mihaljevcima, nedaleko od Požege. Nesreća se dogodila nešto prije 15 sati.

Neslužbeno, motociklist je u desnom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na lijevu stranu ceste upravo u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišao vozač Golfa.

Vlasnik kuće koja se nalazi u blizini mjesta nesreće rekao je za 24sata da je motocikl vozio muškarac, a da je iza njega sjedila žena.

"Vozač automobila bio je u šoku, rekli smo mu da ide s Hitnom u bolnicu, no on je to odbijao pa smo zamolili policajca da urgira kako bi ga odvezli. Na kraju je ipak pristao", kazao je mještanin. Kako prenosi 24 sata, u susjedstvu, ističu mještani, nitko ne usporava unatoč uzastopnim zavojima.

Iza mladog bračnog para ostaje troje malodobno djece. "Vozaču motocikla je to drugi brak i ima jedno dijete iz prvog braka, a suvozačici je prvi brak. Oni imaju zajedničke dvoje djece. To je tragedija i velika žalost", rekao je stanovnik Novih Mihaljevaca.

U međuvremenu, od nesretno preminulih oprostili su se potresnom objavom i članovi Moto kluba Tsunami iz Požege.

Kako je vidljivo na Facebook stranici Moto kluba Tsunami Požega, riječ je o Kreši i Aniti Vidović, izvjesno članovima spomenutog kluba. "Počivajte u miru Božjem, dragi nam prijatelji. Iskrena sućut obitelji", napisali su shrvani članovi i podijelili fotografiju tragično preminulog bračnog para.

image
Drazen Krstanovic/Pozega/Cropix
image
Drazen Krstanovic/Pozega/Cropix
image
Drazen Krstanovic/Pozega/Cropix
image
Drazen Krstanovic/Pozega/Cropix
image
Drazen Krstanovic/Pozega/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 00:20