AFERA NAKAZE

Javio se šef Hrvatskih šuma: ‘Bile su u stanju šoka, vatra je uništavala sve pred sobom, ušla nam je u dvorište... Oprostite!‘

‘Mojoj obitelji nije nakana vrijeđati bilo koga, a kamoli rad hrvatskih vatrogasaca i policajaca, koji brinu o sigurnosti‘

Obitelj Dujić

 Rtl Screenshot, Facebook/

Nakon što se doznalo da su dvije žene koje su teško vrijeđale vatrogasce i policajce koji su se borili s vatrom u zaseoku Ićevo kraj Skradina, Neda i Anna Dujić, supruga i kći HDZ-ovog predsjednika uprave Hrvatskih šuma, Nediljka Dujića, sâm Dujić se obratio medijima i ispričao u ime svoje supruge i kćeri.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

‘Reakcija članova moje obitelji dogodila se kad su bile u stanju velikog šoka i emocionalne iscrpljenosti nakon dvodnevne borbe s požarom u kojem nam je izgorio veliki dio kako naše, tako i imovine naših susjeda. Vatra je uništavala sve pred sobom u naselju, ušla u naša dvorišta i došla do samih zidova naših kuća.

Zajedničkim naporom s našim sumještanima i vatrogascima, kojima zahvaljujem na angažmanu, uspjeli smo spasiti naselje i naše domove od potpune devastacije.

U trenucima tako velike krize, teško je ostati hladne glave, smiren i objektivan.

Mojoj obitelji sigurno nije nakana vrijeđati bilo koga, a kamoli rad hrvatskih vatrogasaca i policajaca, koji brinu o sigurnosti imovine i stanovništva. U ime svoje obitelji, ispričavam se ako smo ikoga svojom reakcijom povrijedili. Hvala na razumijevanju.

S poštovanjem,

Nediljko Dujić‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 17:21