PETERNEL BIJESAN

‘Dok Penava s ekipom putuje Hrvatskom, meni su oduzeli šifru za uređivanje FB stranice. Tko im plaća benzin i ručkove?‘

‘Dok se nama rade ovakve stvari, druga strana uživa sve privilegije‘, požalio nam se Peternel

Predsjednik zagrebačke organizacije Domovinskog pokreta Igor Peternel

 Damir Krajac/Cropix

Deset dana prije nego što će se održati unutarstranački izbori - na kojima će biti izabrani (novi) predsjednik i zamjenik predsjednika stranke te članovi Domovinskog odbora - rat između dviju stranačkih francija predvođenih predsjednikom DP-a Ivanom Penavom i zamjenikom predsjednika Marijom Radićem dramatično je eskalirao jučerašnjom Penavinom prijetnjom o mogućim izbacivanjima iz stranke.

Danas ujutro je Igor Peternel, predsjednik zagrebačke organizacije DP-a koji pripada Radićevoj struji, ostao neugodno iznenađen jer su mu, kako kaže, ukinuli administratorske ovlasti za uređivanje Facebook stranice "Domovinski pokret Grad Zagreb" - službenog FB profila zagrebačke organizacije stranke.

- Vrlo sam neugodno iznenađen da se u našoj stranci događaju ovakve situacije, gdje se meni kao legalno izabranom predsjedniku DP-ove podružnice ukidaju administratorska prava na Facebook stranci naše zagrebačke organizacije i da se s te stranice skida već objavljen sadržaj. Vidio sam da su skinuli intervju koji je potpredsjednik zagrebačke organizacije Slaven Dobrović dao za Jutarnji list. Neugodno sam iznenađen zbog toga i zaista me zabrinjava ovakav način vođenja kampanje. Jer dok se nama rade ovakve stvari, druga strana uživa sve privilegije. Pitam se sada tko plaća putne troškove, benzin i ručkove Penavi i ekipi dok ovih dana u kombiju obilaze Hrvatsku i vode svoju kampanju za stranačke izbore - rekao je Igor Peternel za Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 20:13