NEMA GA 10 DANA

Austrijanac se na benzinskoj kod Opatije posvađao sa zaručnicom pa nestao bez traga: ‘To mu nije prvi put‘

Njegova se partnerica za pomoć obratila raznim Facebook grupama i policiji, ali zasad bez ikakvih rezultata

Opatija; ilustracija

 Damir Skomrlj/Cropix

Austrijanka je na Facebooku pokrenula potragu za partnerom Christophom Kalnyen koji je nestao tijekom njihova odmora u Hrvatskoj. Par je bio zajedno na odmoru kada su se posvađali nakon čega je muškarac nestao, piše Fenix Magazine.

Bilo je to prije deset dana i od tada ga očajnički traži. Kako navode austrijski mediji, muškarac u trenutku nestanka sa sobom nije imao ni dokumente, ni novac, nego samo stari mobitel, navode austrijski mediji.

Svađa na benzinskoj crpki

Par iz Steyra bio je na odmoru na opatijskom području. Zaručnici su se posvađali na benzinskoj crpki, nakon čega je muškarac, inače otec više djece, nestao bez traga.

Njegova se partnerica na kraju obratila raznim Facebook grupama kako bi joj pomogli pronaći nestalog čovjeka. Kontaktirala je i hrvatsku policiju, ali zasad bez ikakvih rezultata.

Nije imao ni dokumente, ni mobitel

No ovo ne bi bilo prvi put da je muškarac nakon svađe nestao. Prema pisanju austrijskih medija, nakon prepirki bi se obično uvijek brzo vraćao. Osim toga, nije imao dokumente, novac, već samo pokvareni mobitel.

Na stranici Nestali.gov.hr navedeno je kako je nestali Austrijanac Christoph Kalny nestao u Lovranu, te kako se u trenutku nestanka udaljio u nepoznatom smjeru.

Osobni opis:

Visina: 170; Broj stopala: 42; Kosa: sijeda; Boja očiju: plava; Lice: ovalno; Razvijenost: srednja; Osoba na torzu (bradavici) ima naušnicu

Podaci o nestanku:

Datum nestanka: 19.7.2024.; Mjesto nestanka: Lovran; Okolnosti nestanka: U mjestu nestanka osoba se udaljila u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 23:59