POZNAJETE LI GA?

Zagrebačka policija: ‘Muškarac sa fotografija ima saznanja o kaznenom djelu sa Cvjetnog trga‘

Ako prepoznajete osobu s videonadzora, nazovite 192 ili pišite im na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 PUZ

Nepunih devet mjeseci zagrebačka policija intenzivno radi na rješavanju slučaja računalne prijevare koja se dogodila u centru Zagreba. Povodom toga, jer tapkaju u mraku, odlučili su se obratiti za pomoć građanima.

- Ako prepoznajete osobu sa fotografija s videonadzora ili imate korisnih saznanja o istoj, molimo vas da nas o tome obavijestite pozivom na 192. Također, korisne informacije mogu se dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - apeliraju iz PU zagrebačke.

image
PUZ

A ono što pokušavaju riješiti i sa čime veze ima muškarac sa videonadzora datira od 27. siječnja ove godine između 17.10 i 18 sati na Trgu Petra Preradovića 4. u Zagrebu te je, na osnovu zaprimljene kaznene prijave, počinjeno kazneno djelo iz članka 271. stavka 2. Kaznenog zakona.

image
PUZ

-Na fotografijama je osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Radi se o muškarcu odjevenom u tamniju jaknu, crne hlače, crne tenisice s bijelim đonom, na glavi nosi tamniju šilt kapu sa slovom „D“ na prednjoj strani - zaključuju iz zagrebačke policije.

No sudeći prema svemu, osoba koju traže je navjerojatnije i počinitelj kaznenog djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:23