NESREĆA U MEĐIMURJU

Vozač (38) krivo procijenio da može sigurno pretjecati pa se zabio u drugi auto: ‘Čekaju se nalazi krvi, urina‘

Ozljede 68-godišnjaka još nisu poznate, a o tome ovisi dalje vrsta policijske prijave protiv krivca nesreće

Nesreća u Cirkovljanima

 Pu Međimurska/

Jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u čakovečku bolnicu nakon sinoćnje prometne nesreće koja se dogodila na prometnici uz drenažni kanal HE Dubrava između Preloga i Oporovca u visini naselja Cirkovljan.

Policija je provedenim očevidom utvrdila da je 38-godišnjak vozio navedenom dionicom iz pravca Preloga prema Cirkovljanu te je započeo pretjecati vozilo ispred bez da je pritom držao potreban razmak.

- Uslijed opisane situacije, u kočenju je prednjim bočnim dijelom vozila udario u stražnji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka kojim je ispred, u istom smjeru, upravljao 68-godišnji vozač i koji je nakon sudara odbačen prema naprijed gdje je prednjim bočnim dijelom udario u metalnu zaštitnu ogradu. A automobil kojim je upravljao 38-godišnjak se zarotirao na kolniku - kažu iz PU međimurske navodeći da je vozačima izvađena krv i izuzet urin radi dalje analize.

A kada stignu ti nalazi, kao i kvalifikacija ozljeda koje je zadobio 68-godišnji vozač, uslijedit će i pravna kvalifikacija djela odnosno prekršajna ili kaznena odgovornost 38-godišnjeg vozača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:19