INCIDENT

Splićanin došao na adresu bivše djevojke, skinuo hlače i izvadio spolovilo. A onda je njen novi partner uzeo metalnu šipku...

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda 39-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku, naveli su iz policije

Policija/Ilustracija

 Božidar Lončar/Slobodna Dalmacija

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su kako je 30-godišnjak pristupio na adresu stanovanja 39-godišnjaka, novog partnera svoje bivše djevojke, te ga je vrijeđao i omalovažavao, piše Slobodna Dalmacija.

Iz policije potvrđuju da je mlađi muškarac skinuo hlače i izvadio spolovilo, a zatim i fizički napao 39-godišnjaka.

- Također je vrijeđao i svoju bivšu partnericu. Potom je 39-godišnjak metalnom šipkom udario 30-godišnjaka koji je zadobio tešku ozljedu ruke.

Provedeno je kriminalističko istraživanje te je zbog sumnje da je svojim ponašanjem 30-godišnjak ostvario obilježja kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesen optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda 39-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku - naveli su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2024 13:49